Onze tuin is de plek om ons terug te trekken. Weg van alle drukte en stress. Het is een plek voor rust en alleen, maar ook voor ontspanning en samen.

Ontwerp

Heeft u een kleine stadstuin of een grote bostuin? Elke tuin krijgt het ontwerp dat daarbij past. Een grondige inventarisatie van de tuin vertelt meer over onder andere de ligging, bodemsoort en omgeving. Op basis van deze informatie en uw wensen stelt Gijtenbeek Tuinen een schetsontwerp op. In een vervolgafspraak bespreken we samen de concrete ideeën om tot een definitief ontwerp te komen. U kunt terecht voor een compleet ontwerp van de gehele tuin, maar ook voor een gedeelte van de tuin. Passend bij het ontwerp ontvangt u tevens een beplantingsplan.

Aanleg

Wilt u uw tuin opnieuw aangelegd hebben of wilt u uw huidige tuin versterken met nieuwe elementen? Wij denken graag met u mee om tot een optimaal eindresultaat te komen; een tuin waarin u zich thuis voelt.

Onderhoud

Een tuin, nieuw of reeds bestaand, heeft sturing nodig om te geworden zoals het ooit bedoeld is. Onderhoud is hierbij van essentieel belang. Gijtenbeek Tuinen geeft u graag advies over welke aanpak voor uw tuin het beste is. U kunt hierbij denken aan het snoeien van de beplanting, maar ook voor een bemestingsadvies kunt u bij ons terecht.